• Головна
  • Як повністю відкрити смак Sheridans
Новини компаній
20:31, 17 січня

Як повністю відкрити смак Sheridans

Новини компаній

В Ірландії та Шотландії давні традиції створення елітного алкоголю. Вони століттями розробляють найкращі рецепти віскі та лікерів, відомі навіть в королівських домах. Проте шалений інтерес викликає наймолодший представник когорти ірландських лікерів, який вигадали всього лише в 1995 році. Image

Різновиди лікеру Sheridans

Лікер на вершковій основі моментально злетів на найвищі рядки рейтингів. Справа у вишуканому вершковому смаку, високій якості та ретельно продуманій рекламній кампанії. Лише його елегантна пляшка, аналогів якій не було до цього моменту, приваблює погляд одразу до Sheridans. Пропонують два основні різновиди:

  1. Класичний. Головна частина має витончений смак кави та шоколаду, які змішані в ідеальній пропорції. Саме цей рецепт став запорукою успіху.
  2. Ягідний. Для цього різновиду зібрали букет різноманітних ягід — малина, ожина, вишня. Чудова суміш яскравих смаків.

Обидва різновиди доповнюють стандартним вершковим лікером, який і стає родзинкою напою. Смак Шеріданс грає в напівтонах, тому кавово-вершкова версія досі є лідером продажів у більшості країн і заслужила безліч винагород. Ягідний варіант не здобув такого потужного визнання, проте теж популярний.

Як краще вживати Шеріданс

Для посиденьок під чарку ароматного лікеру розроблений цілий ритуал, як часто буває з елітними напоями. Експерти ретельно пропрацьовують кожну дрібницю, щоб поціновувачі могли насолодитись усіма нюансами смаку. Щоб букет дійсно був повний, потрібно впевнитись в оригінальності напою та купувати його в надійних місцях, наприклад, на сайті MAUDAU. Деякі поради з правильної подачі напою:

  1. лікер повинен бути температури 22–24 градуси, на відміну від більшості видів алкоголю, які потребують охолодження;
  2. чарку варто вибрати невелику, з тонкими стінками, вони ще називаються лікерними;
  3. наливати краще вздовж стінці, щоб досягнути м'якості та рівномірного розподілу шарів;
  4. подавати з десертами, фруктами та випічкою.

Наливають одразу з двох пляшок, для надійності вони вже з’єднані між собою. Потім потрібно почекати близько хвилини, щоб напій розшарувався та досяг максимальної естетичності. Найцікавіше в Шеріданс — різноманіття способів вживання навіть без додаткових елементів. Лікер можна просто випити одним духом або смакувати ковтками. Дехто надає перевагу питтю через трубочку, щоб яскравий смак кави та шоколаду перейшов у приємний вершковий післясмак. Також можна просто збовтати його у чарці або пити різні види окремо, роз’єднавши пляшки. Його використовують і в складі різноманітних коктейлів, які постійно винаходять професійні баристи. Існує єдине обмеження — ніяких шипучих чи мінеральних напоїв, як пиво чи шампанське, адже це пошкодить вершкову текстуру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...